ΑΙΓΙΟ: Συλλήψεις στον αγώνα Παναιγιάλειου- ΑΕΚ

Επεισόδια στον αγώνα μεταξύ Παναιγιάλειου και ΑΕΚ, στην 1η αγνωιστική της β εθνικής κατηγορίας, και κατά την διάρκεια ελέγχου κατά την είσοδο στο γήπεδο, δύο άτομα συνελήφθησαν , και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου οδηγήθηκαν (13/10) δύο άτομα- 20χρόνων και 25ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν (12/10) στο Δημοτικό γήπεδο Αιγίου.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, απρόκλητης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 20χρονος συμμετείχε σε ομάδα περίπου 50 οπαδών, οι οποίοι επιτέθηκαν, με χρήση σωματικής βίας, σε αστυνομικές δυνάμεις και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, οι οποίοι πραγματοποιούσαν σωματικό έλεγχο και των εισιτηρίων, στη Θύρα 2 του γηπέδου, ενώ από αντικείμενα τα οποία απέρριπταν, είχα αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Αστυνομικός.

Για παράβαση του Νόμου περί οπλοκατοχής, παραπέμπεται ο 25χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου πριν την  είσοδό του στο γήπεδο, εντοπίσθηκε να κατέχει έναν σουγιά και ένα στιλέτο.