ΑΙΓΑΛΕΩ: Στις "πιάτσες" αναζητούν τους δράστες τεμαχισμού του 84χρονου.

Είχε εντοπισθεί ακρωτηριασμένος και τεμαχισμένος σε σακούλες απορριμάτων (24/09), όταν οι δράστες προκάλεσαν φωτιά και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατασβεση, σε μικρή απόσταση απο την ισόγεια μονοκατοικία στην οποία έμενε μόνος του, ο 84χρονος στο Αιγάλεω. Τους δράστες της δολοφονίας και τεμαχισμού της σορού του, ύστερα από εργαστηριακές εξετάσεις, προσδιόρισαν τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, τους αναζητά προκειμένου να εξετασθούν ως ύποπτοι.

Ένας μαστροπός και η γυναίκα την οποία εξέδιδε, προσδιορίθηκαν ως οι βασικοί ύποπτοι της άγριας δολοφονίας και τεμαχισμού του 84χρονου άνδρα, η σωρός του οποίου είχε εντοπιστεί να φλέγεται (24/11- 02.00) δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποίησαν προανακριτικά τις “περιστασικές, μόνιμες” επαφές που διατηρούσε ο  ηλικιωμένος άνδρας με γυνάικα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναζητώντας πληροφορίες σε «πιάτσα» της Αθήνας, επιβεβαίωσαν τις συχνές παρουσίες του 84χρονου, να αναζητά επίμονα τη συγκεκριμένη γυναίκα ως “παρέα”. Οι Αστυνομικοί, έχουν στη διάθεσή τους, πληροφορίες, και για τον προαγωγό της, ο οποίος είναι και χρήστης ουσιών. Ωστόσο όπως διαπιστώθηκε, οι δύο, έχουν εξαφανιστεί από τα μέρη που σύχναζαν, μετά την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ο 84χρονος, ζητούσε κατ’ αποκλειστικότητα την συγκεκριμένη γυναίκα, επιλογή που εκτιμάται δημιουργούσε οικονομική “αιμοραγία” στον προαγωγό της, ο οποίος επιζητούσε η γυνάικα να διατηρεί μεγαλύτερο αριθμό πελατών για αντίστοιχα μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές από την παράνομη δραστηριότητα. Οι Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ανζητούν τους δύο υπόπτους, προκειμένου να εξακριβώσουν το βαθμό εμπλοκής και το ενδεχόμενο συνέργειας κατά την τέλεση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η δολοφονία του ηλικιωμένοι  προσδιορίστηκε χρονικά περίπου στις 21:00 το βράδυ (23/09) , ενώ εντοπίστηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας (24/11), με το δράστη να επιχειρεί να αποκρύψει τη σορό βάζοντας φωτιά στις σακούλες,  δίπλα σε κάδο απορριμμάτων σε μικρή απόσταση από το σπίτι του στο Αιγάλεω.

Το σπίτι του 84χρονου, έχει προσδιορισθεί  ως χώρος της δολοφονίας, με τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ, να έχουν ανιχνεύσει ίχνη αίματος του ηλικιωμένου στο μπάνιο και το μικρό διάδρομο του διαμερίσματός του. Στο σπίτι του ηλικιωμένου δεν εντοπίσθηκαν ίχνη παραβίασης ή πάλης, στοιχεία που προσδιορίζουν γνωριμία του δράστη με το θύμα, ο οποίος είναι πιθανόν να τον αιφνιδίασε. Με το δράστη, να επιχειρεί να κάψει τη σωρό, ενώ είχε ακρωτηριάσει τα χέρια του θύματος από τους καρπούς. Στη συνέχεια ο χώρος καθαρίστηκε, με τη συλλογή γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη, σε μια προσπάθεια από το δράστη και τους συνεργούς του, να αποκρύψουν τα στοιχεία του θύματος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport