Αιγάλεω: Τραγικό δυστύχημα, ο θάνατος του 44άχρονου συνοδού ασφαλείας επιχειρηματία- Αποκάλυψε ότι γνώριζε η σύζυγός του.

Σχεδόν τρία χρόνια από το τραγικό δυστύχημα, υπό το βάρος των τύψεων, αποκαλύψει ότι γνώριζε. Το Δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί για την ποινική της μεταχείριση

image

Πάτησε τη σκανδάλη του όπλου που ήταν οπλισμένο, με τη βολίδα του όπλου να διαπερνά τον αυχένα και να τραυματίζει θανάσιμα το σύζυγό της, όταν επιχείρησε να μετακινήσει το πιστόλι που είχε κάτω από το μαξιλάρι ο 44άχρονος.
Άγνωστοι, είχαν διαρρήξει το σπίτι της οικογένειας και ο 44άχρονος, ο οποίος εργαζόταν ως συνοδός ασφαλείας επιχειρηματία, ιδιοκτήτη τσιμεντοβιομηχανίας οπλοφορούσε νόμιμα. Απο τοτε, είχε κάτω από το μαξιλάρι, το οπλισμένο πιστόλι του.
Ήταν τα ξημερώματα της 21ης Ιουνίου 2012, μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Δυρού στο Αιγάλεω. Ο 44άχρονος- τότε- άνδρας είχε εντοπισθεί νεκρός στο κρεβάτι με μία βολίδα να έχει διαπεράσει τον αυχένα του, ενω το ατομικό του όπλο είχε εντοπισθεί πεσμένο στο πάτωμα. Από τη βαλλιστική διαπιστώθηκε ότι ήταν το ίδιο όπλο που είχε πυροβολήσει και είχε επέλθει ο θανάσιμος τραυματισμός του.
Η μπαλκονόπορτα του δωματίου ήταν ανοικτή χωρίς ίχνη παραβίασης. Η συνομήλικη σύζυγος είχε υποστηρίξει ότι έβλεπε τηλεόραση στο καθιστικό και την είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ. Τα δύο αγόρια, 18 και 16 χρόνων- τότε-, κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους, όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός, ο γιος του μπήκε στο υπνοδωμάτιο όπου εντόπισε νεκρό τον πατέρα του.
Στους Αστυνομικούς που εξέτασαν τη 44άχρονη, υποστήριξε αρχικά, ότι κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο και δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί στο υπνοδωμάτιο, υπό το φόβο να κατηγορηθεί για δολοφονία του συζύγου της.
Οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που είχαν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με τους δράστες να έχουν εισέλθει από την μπαλκονόπορτα, ο 44άχρονος να τους αντελήφθη και ενώ έπιανε το όπλο του, οι δράστες να τον δολοφονησαν. Ωστόσο, όπως είχε προκύψει κατά την αυτοψία, ο 44άχρονος ήταν εκπαιδευμένος και γυμνασμένος άνδρας, με σχεδόν 2 μέτρα ύψος, με την εξουδετέρωσή του να κρίνεται δύσκολη. Ενώ κατά την προανακριση δεν είχε προκύψει κάποιο κίνητρο στο ενδεχόμενο δολοφονίας του.
Πέρασαν 3.5χρόνια, όταν η σύζυγος του 44άχρονου, στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου (2015), υπό το βάρος των τύψεων και του ψυχολογικού πόνου, η 44άχρονη γυναίκα, αποφάσισε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί, αρχικά στα παιδιά της και στη συνέχεια ενώπιον των Διωκτικών Αρχών.
Η γυναίκα υποστήριξε ότι ενώ κοιμόταν με το σύζυγό της, το χέρι της ακούμπησε το πιστόλι και οταν το απωθησε, εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα το 44άχρονο.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, και παραπέμφθηκε στις Δικαστικές Αρχές. Η 20η Τακτική Ανακρίτρια η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση διαβίβασε το φάκελο της υπόθεσης στο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο πρόκειται να γνωμοδοτήσει για την ποινική μεταχείριση της γυναίκας καθώς θα κρίνει αν ήταν ένα τραγικό δυστύχημα από αμέλεια, όπως τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ή υπήρχε δόλος.