Αγ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΤΩΡΑ- Διαρρήκτες σε πολυκατάστημα εγκλώβισαν Αστυνομικοί.

Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, σε πολυκατάστημα της Λ.Μεσογείων στο υψος της Αγ.Παρασκευής στο οποίο εκτιμάται ότι έχουν εισβάλλει διαρρήκτες.

15/01- 06.30 Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος. Οι δράστες δεν εντοπίσθηκαν. Εκτίμηση της Αστυνομίας, ότι οι δράστες εγκατέλειψαν την απόπειρα να εισέλθουν στο πολυκατάστημα, και πρόλαβαν να διαφύγουν μόλις ήχησε ο συναγερμός.

Οι διαρρήκτες με τη μέθοδο του ριφιφι, άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία γειτονικής πολυκατοικίας και πέρασαν στο υπόγειο γκαράζ του καταστήματος. Με δεύτερη διάνοιξη στην τοιχοποιία εισήλθαν στον χώρο του καταστήματος, ωστόσο ενεργοποίησαν το συναγερμό και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το χώρο. Απο την απογραφή, διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

15/01-05.30 Στο πολυκατάστημα μετέβη ο υπεύθυνος. Έρευνα στο εσωτερικό του καταστηματος προς αναζήτηση των δραστών.

Αποκλεισμένο βρίσκεται αυτή την ώρα (15/01-03.55) πολυκατάστημα στη Λ.Μεσογείων, ύστερα από αναγγελία διάρρηξης.
Τα πληρώματα της ΕΛΑΣ- περισσότεροι από 30 Αστυνομικοί- τα οποία μετέβησαν αρχικά με σήμα κέντρου στο σημείο, προσδιόρισαν παρουσία στο εσωτερικό του καταστήματος.
Απο αυτοψία στην κτηριακή εγκατάσταση διαπιστώθηκε ότι οι δράστες με τη μέθοδο του ριφιφι άνοιξαν τρύπα στη τοιχοποιία και εισήλθαν στο εσωτερικό του κτήριο.
Άμεσα δόθηκε εντολή αποκλεισμού του χώρου, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν ενισχύσεις. Τηλεφωνικά έχει ενημερωθεί ο υπεύθυνος του πολυκαταστήματος να μεταβεί στην επιχείρηση, προκειμένου να εισέλθουν στο κτήριο οι Αστυνομικοί για έλεγχο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport