Αγρίνιο: Αγνοούνται και αναζητούν δύο νεαρούς, απο τα ξημερώματα.

Αναζητούνται χωρίς να έχουν εντοπισθεί τα ίχνη τους. Ανησυχία εκφράζουν οι οικογένειες των δύο νεαρών.

image

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βασίλη Γρατσάνη, 35 απο τα Πηγάδια Ξηρομέρου και του Γιάννη Κορδώση, 40 απο την Πεντάλοφο, οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Οι δύο φίλοι έφυγαν από το χωριό Πεντάλοφος (01/01-04.30) τα ξημερώματα ενώ η τελευταία φορά που τα ίχνη τους καταγράφηκαν από κάμερες ήταν μισή ώρα αργότερα (01/01-05.00) τα ξημερώματα στο χωριό Λεσίνι. Από τις κεραίες κινητής, το στίγμα του κινητού του 35άχρονου τέθηκε εκτός λειτουργίας (01/01-04.43) και τα δύο κινητά του 40άχρονου αγνοούμενου, απενεργοποιήθηκαν εννέα λεπτά αργότερα (01/01- 04.52), ενώ ήταν εν κινήσει.
Οι έρευνες εστιάζονται στα χωριά Γουριά, Μάστρο, Πεντάλοφο, Λεσίνι, Κατοχή και Νεοχώρι και στην ευρύτερη περιοχή, απο το στίγμα που έδωσαν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Στις έρευνες συμμετέχει Αστυνομία και Πυροσβεστική. Ενω κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα ερεύνησαν ενα μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου και ιχνιλάτης σκύλος με χειριστή, ερεύνησαν σημεία, χωρίς να έχουν εντοπίσει τη παρουσία τους.
Οι δύο αγνοούμενοι σύμφωνα με τους οικείους τους, επέβαιναν σε μαύρο «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport