Αγία Νάπα, Κύπρου: Αλβανός και ο δεύτερος εκτελεστής- Αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψή του

Στη δημοσιότητα έδωσε η Κυπριακής Αστυνομίας τη φωτογραφία του δεύτερου Αλβανού εκτελεστής στο μακελειό στην Αγία Ναπα, Κύπρου, με τους τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, νεκρός έπεσε και ο επισης Αλβανός συνεργός του.

image
Ο καταζητούμενος Αλβανός ως δεύτερος εκτελεστής

Η Κυπριακή Αστυνομία καταζητεί τον Aleks BURRELI, ηλικίας 48 ετών από την Αλβανία. Σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό της Κυπριακής Αστυνομίας, προσεκτικοί για το δεύτερο εκτελεστής ο οποίος κατάφερε να διαφύγει από τη σκηνή εγκλήματος στο εστιατόριο του Κύπριου επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, ο οποίος μαζί με τον Αστυνομικό συνοδό του και τη σύζυγό του, έπεσαν νεκροί από τα φονικά πυρά. Ο Αστυνομικός της ΜΜΑΔ, κουμπάρος του επιχειρηματία, ανέσυρε το υπηρεσιακό του οπλο- αν και σοβαρά τραυματίας- και πυροβόλησε τους δράστες, με το 42άχρονο Αλβανό να πέφτει νεκρός ενώ τραυματίας ο Aleks BURRELI, 48 κατάφερε να διαφύγει.
Για τη διευκόλυνση της προανάκρισης, σχετικά με τη διερευνηση της υπόθεσης, η Κυπριακή Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες, για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, που μπορεί να συνδάμει, στον εντοπισμό του υποπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αρχηγείου, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.


*με πληροφορίες της Στεφανία Σάββα, ΡΙΚ