Αγία Νάπα, Κύπρος: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή- Περισσότερες από 10 βολιδες, στο σώμα και το κεφάλι φέρει ο Καλοψιδιώτης

Πολλαπλά τραύματα και απο τα δυο πυροβόλα όπλα, στα πτώματα των θυμάτων, με τον Κύπριου επιχειρηματία να φέρει θανατηφόρα πλήγματα σε κεφάλι και κορμό, εντόπισαν κατά τη νεκροτομή οι ιατροδικαστές.

image

Το μένος των αδίστακτων εκτελεστών «έδειξε» η νεκροτομή στα πτώματα των 3 θυμάτων του μακελειού της Αγίας Νάπας που διενεργήθηκε το απόγευμα (24/06) από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.
Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών, ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο οποίος ήταν και ο στόχος των εκτελεστών, δέχθηκε περισσότερες απο 10 βολιδες στο σώμα και το κεφάλι.
image

Ο 41άχρονος Αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, επίσης φέρει πολλαπλά τραύματα και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, φέρει περίπου 10 τραύματα από βολιδες πυροβόλου όπλου, στον κορμό ενώ δεν έχει έφερε τραύματα στο κεφάλι.
Η σύζυγος του Αστυνομικού, Σκεύη Χατζηευθυμίου, 39 ετών, έφερε ένα τραύμα- το οποίο ήταν και θανατηφόρο- στο κεφάλι.
Κατά τη νεκροτομή στο πτώμα του 42άχρονου Αλβανού, εκτελεστή, οι ιατροδικαστές, εντόπισαν μια βολιδα στο θώρακα η οποία προκάλεσε ακαριαίο θάνατο.
Εν τω μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ο δεύτερος Αστυνομικός της ΜΜΑΔ, κουμπαρος του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, ο οποίος βρισκόταν στο εστιατόριο, και ήταν αυτός που ανέσυρε το υπηρεσιακό του όπλο και αντάλλαξε πυρά με τους εκτελεστές, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 42άχρονο Αλβανό, καθώς και τον ομοεθνή συνεργό του, ο οποίος αναζητείται. Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια χειρουργική επέμβασης στην οποια υποβλήθηκε, έχει δεχθεί τέσσερις βολιδες, ενώ φέρει βαρύ τραύμα, στο κεφάλι.
______
*Ντίνα Κλεάνθους/reporter.com.cy