Αίσιο τέλος για 27χρονη, η οποία είχε απαχθεί.

Υγιής επέστρεψε στην οικογένεια της 27χρονη φοιτήτρια, η οποία είχε απαχθεί (31/10)

image

Η οικογένεια της κατέβαλε τα λύτρα που αξιωναν οι απαγωγείς της (09/11) και η νεαρή φοιτήτρια επέστρεψει ασφαλής στην οικογένεια της .
Πρόκειται για την 27χρονη ανιψιά ποδοσφαιρικου παράγοντα ομάδας της επαρχίας, με την οικογένεια της διαμένουν στα βόρεια προάστια.
Η 27χρονη είχε απαχθεί σύμφωνα με πληροφορίες από το κέντρο της Αθήνας, (22.30- 31/10) όταν αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία της, ενώ έφευγε απο το σπίτι της, για να μεταβεί στην εργασία της σε νυχτερινό μαγαζί της Δαφνης. Οι δράστες την επιβιβασαν στο οχημα τους τύπου van, και κινήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Έπειτα από τρεις ημέρες (03/11) οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τη οικογένεια της 27χρονης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησαν 10 εκατ. ευρώ ως λύτρα. Οι δράστες απελευθερωσαν νωρίς το μεσημέρι(09/11) τη νεαρή φοιτήτρια στην περιοχή της Κυψέλης, και επέστρεψε στο πατρικό της.
image

Είχε προηγηθεί η καταβολή λύτρων από της οικογένεια της. Οι δράστες αξιωναν πολύ μεγαλύτερο πόσο, περίπου 10 εκατομμύρια, ωστόσο ύστερα απο διαπραγματευσεις, στις επτα τηλεφωνικές κλήσεις προς την οικογένεια της 27χρονης, το ποσό προσδιορίσθηκε περίπου στις 82.500 ευρώ.
Τα χρήματα παραδόθηκαν σε προκαθορισμένο σημείο στις 11 το πρωί της Κυριακής (09/11) στο Νέο Ηράκλειο και η 27χρονη απελευθερώθηκε στην Ανω Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες μείωσαν τις απαιτήσεις τους υποδεικνύει ερασιτεχνισμό, με τους Αστυνομικούς να ερευνούν το επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον της οικογένειας της 27χρονης.
Το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport