Έρευνα για τον Ειδικό Φρουρό της ΕΛ.ΑΣ, με αφορμή φωτογράφηση γυμνού σε περιοδικό.

Το πρωι υπηρετης του Νομου κατω απο την αυστηρή υπηρεσιακη στολη του αναβάτης δικύκλου στην ομάδα ΔΙΑΣ διώκτης του εγκλήματος.. Μετά το πέρας της υπηρεσίας του ωστόσο μένει με τα απολύτως απαραίτητα (?) και παραδίδει το κορμί του στα φωτογραφικά κλικ με το αποτέλεσμα να προκαλεί παραισθήσεις. Ωστόσο φαίνεται ότι το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν είδε από την ίδια οπτική τη γυμνή φωτογράφιση Αστυνομικού της ΔΙΑΣ, και δόθηκε εντολή για τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν η παράλληλη απασχόληση του Ειδικού Φρουρού του αποφέρει οικονομικές απολαβες καθώς επίσης δεν του είχε παραχωρηθεί σχετική άδεια για φωτογράφηση στο εξώφυλλο Κυπριακού περιοδικού.

image

Ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ Γιώργος Παπαδάκης, φωτογραφήθηκε γυμνός για lifestyle περιοδικό της Κύπρου και η αντίδραση από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.. δεν άργησε.
Σέξι φωτογραφίες του νεαρού Ειδικού Φρουρού γυμνός σε διπλό κρεβάτι με τα επίμαχα σημεία να καλύπτει σε πρωτο πλανο η Μαριέλλα Σαββίδου φιλοξενεί το εβδομαδιαίο περιοδικό. Το ευχάριστο κλίμα που αποτυπώνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα ωστόσο, φαίνεται να διαταραχθηκε καθώς προέκυψε σε βάρος του νεαρού Ειδικού Φρουρού, υπηρεσιακό ζήτημα.

image

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, δόθηκε εντολή για τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας-όχι ΕΔΕ- προκειμένου να διαπιστωθεί αν η παράλληλη απασχόληση του Ειδικού Φρουρού του αποφέρει οικονομικές απολαβες-καθώς απαγορεύεται η παράλληλη απασχόληση για το ένστολο προσωπικό -ενώ όπως επισημαίνεται δεν του είχε παραχωρηθεί σχετική άδεια για συνέντευξη και φωτογράφηση στο εξώφυλλο του Κυπριακού περιοδικού.

image

«Δεν πήρα άδεια από τον Αρχηγό γιατί φωτογραφήσεις κάνω από χόμπι», υποστηρίζει ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ
«Για να πάρεις σχετική άδεια από τον αρχηγό είναι για να το κάνεις επάγγελμα. Εμένα ήταν φιλική συμμετοχή, χόμπι εν ολίγοις. Συνεπώς και να γίνει ΕΔΕ που είχε γίνει και παλαιότερα ας γίνει» σημειώνει ο Γιώργος Παπαδάκης.

image

Με καταγωγή από τα Χανιά, υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ. Σε προσωπικό του λογαριασμό, έχει αναρτήσει επαγγελματικές φωτογραφίες του, τις οποίες εντόπισαν διεθνή sites, και σχεδόν από τον περασμένο Δεκέμβριο τον εχουν ανακηρύξει ως έναν από τους πιο σέξι ένστολους παγκοσμίως.
« Στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε site του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση. Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά site. Εντάξει για εμένα αυτός ο τίτλος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα» σχολιάζει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο allyou.gr.

image

Οπως σημειώνει ο νεαρος Ειδικός Φρουρός, για την ευθύνη που φερει ως ένστολοι μέλος της ΕΛΑΣ, ο Αστυνομικός «πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει. Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό», αναφέρει με νόημα σε συνέντευξή του ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ Γιώργος Παπαδάκης.

image

Ο Γιάννης Παπαδάκης αποκαλύπτει πως αν κι έχει δεχθεί φλερτ εν ώρα υπηρεσίας από γυναίκες ο ίδιος αναγνωρίζει την ευθ5νη που φέρει ως ένστολος. «Έχει συμβεί κάποιες φορές. Πάντως, εγώ φρόντισα να μην δώσω το παραμικρό δικαίωμα. Άλλωστε, έχω μάθει να σέβομαι τη στολή που φοράω», ανέφερε στη συνέντευξή του, προσθέτοντας «τις γυναίκες τις τραβάει η στολή. Ίσως δείχνουν κάποια προτίμηση στους αστυνομικούς ενδεχομένως επειδή είναι brutal, λόγω του εξοπλισμού τους».

image